Szubjektív London Blog

Féléves londoni kiküldetésem részletei, hányattatásaim, és más szubjektív infók - Vakulya Norbert tollából.

Friss topikok

  • WadEdit: Hihetetlen, de 24 ev utan meglett az eddit elveszettnek hitt "A Ninja Kuldetese". Ugyanazon a Plus... (2014.02.06. 02:31) Lenyomatom a virtuális világban
  • akocsis: Most irigykedek... Te mákos!!!! Bezzeg én Angliában ragadtam... pedig kisebb távolságot kellett vo... (2010.12.18. 14:36) Home, sweet home
  • akocsis: Jah, én is ezt akartam kérdezni. Ha ilyen tempóval haladsz, péntek lesz mire odaérsz. A sok okossá... (2010.12.17. 13:48) Miert eppen Seattle?
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:22) New York - A varos, ahol nem alszok
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:20) Ha Mohamed nem megy a hegyhez...

Linkblog

Gorilla marketing

Akinek tetszik a blog, kockáztassa meg Horvátország Nagy Útikönyvének a beszerzését - jórészt ugyanis ugyanannak az embernek a lelkén szárad, mint aki a blogot írja.


És bár valós helyszínektől messze játszódik, és én se szerepelek benne, a humor-faktor elég erős az eddigi legjobb regényemben is.


Ha valakinek az iménti két példából nem lenne világos: nem csak blogot és programkódot írok. A legutóbbi novellám ebben a kötetben jelent meg:


További ajánlott irodalom egy másik weboldalamon...

Béla reklám

Mindettől teljesen függetlenül Béla megkért, hogy tegyem ki ide ezt a két linket:
Online Póker
Poker
Hát parancsolj, Béla, kérlek alássan.

Boulder blog 3

2011.08.09. 17:33 | winney | Szólj hozzá!

Boulder - Washington

Hazafele 2 atszallasunk is be volt tervezve, egy Washingtonban, egy pedig Frankfurtban. Mindkettore csak egy ora jutott, ami nem tul jo omen… Az, hogy valahol valami el fog csuszni, nagyjabol bele volt kodolva az utba, csak az volt a kerdes, hol tortenik majd. A denveri repterre erve mar tudtuk a valaszt: a repulonk Washingtonba tobb, mint egy oras kesessel indult, erosen ketsegesse teve, hogy elerjuk majd a frankfurti gepet. Mar az elso domino borulni latszott.

A repulon kerve kertuk a stewardeseket, hogy a repteri informaciok alapjan ugyan mondjak mar meg, van-e eselyunk vagy sem, megvar-e minket a frankfurti gep, de ok csak azt hajtogattak, majd a repteren megtudjuk. Leszallaskor futottunk hat, ahogy a labunk birta. En ertem celba elsokent (az igazsag oltaran aldozva ismerjuk be, en is indultam a legjobb poziciobol), es mire mindharman beertunk a megfelelo kapuhoz - ha nem emlitettem volna, hazafele harman mentunk egyutt -, mar javaban inteztem a szallast ejszakara es a masnapi repulot. A frankfurti gep, mondani sem kell, nem vart meg minket.

Viszont igy kaptunk egy napot Washingtonban.

 

Washington

Bar a karpotlasul kapott hotelszoba tagas volt es modern, sem jol, sem eleget nem aludtunk.  Utazasunk masnapjan is koran keltunk, sok idonk megsem maradt a varosnezesre, mert reggel azzal kabitottak minket, hogy iszonyu sorok vannak a repteren, es a gep indulasa elott mar negy oraval celszeru ott lenni. Ezt barokkos tulzasnak ereztuk, de biztos ami biztos, ugy terveztuk, hogy delutan 2-re, harom oraval az indulas elott visszaterunk a repterre – igy viszont, 2x1 oraval szamolva a buszozast, csak a delelott jutott arra, hogy kicsit korbenezzunk az amerikaiak szekes fovarosaban.

Nagyjabol arra volt csak ido, hogy bebuszozzunk a belvarosba, megnezzuk a Capitoliumot, a Feher hazat, meg azt a marha nagy obeliszket, ami a fantaziadus Washington Monument nevre hallgat. Mindezt oruletes hosegben… Olyasfele hirek keltek ekkortajt szarnyra, hogy a kontinensen hohullam vonul vegig, es Washingtonban 40 fok fole is felment a homerseklet. Ottletunkkor ezeket a hireket semmikepp sem ereztuk nagyotmondonak. Kokadozva, kialvadtlanul kovalyogtunk hat egyik nevezetessegtol a masikig a latnivalokat osszekoto park kiegett, sargas fuven, es racsodalkozunk azokra, akik nem atallottak kocogni a rekkeno melegben. Gondoltunk ra, hogy bemenjunk valamelyik muzeumba – volt a park korul rengeteg -, mar csak a legkondicionalas miatt is, de erre vegul nem jutott lehetosegunk.

Aztan, mint a repteren kiderult, kar volt ennyire sietnunk… de errol majd legkozelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://sublondon.blog.hu/api/trackback/id/tr273137537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása