Szubjektív London Blog

Féléves londoni kiküldetésem részletei, hányattatásaim, és más szubjektív infók - Vakulya Norbert tollából.

Friss topikok

  • WadEdit: Hihetetlen, de 24 ev utan meglett az eddit elveszettnek hitt "A Ninja Kuldetese". Ugyanazon a Plus... (2014.02.06. 02:31) Lenyomatom a virtuális világban
  • akocsis: Most irigykedek... Te mákos!!!! Bezzeg én Angliában ragadtam... pedig kisebb távolságot kellett vo... (2010.12.18. 14:36) Home, sweet home
  • akocsis: Jah, én is ezt akartam kérdezni. Ha ilyen tempóval haladsz, péntek lesz mire odaérsz. A sok okossá... (2010.12.17. 13:48) Miert eppen Seattle?
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:22) New York - A varos, ahol nem alszok
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:20) Ha Mohamed nem megy a hegyhez...

Linkblog

Gorilla marketing

Akinek tetszik a blog, kockáztassa meg Horvátország Nagy Útikönyvének a beszerzését - jórészt ugyanis ugyanannak az embernek a lelkén szárad, mint aki a blogot írja.


És bár valós helyszínektől messze játszódik, és én se szerepelek benne, a humor-faktor elég erős az eddigi legjobb regényemben is.


Ha valakinek az iménti két példából nem lenne világos: nem csak blogot és programkódot írok. A legutóbbi novellám ebben a kötetben jelent meg:


További ajánlott irodalom egy másik weboldalamon...

Béla reklám

Mindettől teljesen függetlenül Béla megkért, hogy tegyem ki ide ezt a két linket:
Online Póker
Poker
Hát parancsolj, Béla, kérlek alássan.

Interju 70 kilo parizsival

2013.01.31. 16:14 | winney | Szólj hozzá!

Most, hogy 20 perc mulva felszallok a repulore, ami hazavisz, talan ideje irnom arrol, mit keresek Parizsban. Mondjuk nem sokan voltak ra kivancsiak, de a regi facebook-pajtik mar hozzaszokhattak, hogy az erdeklodes hianya nem zavar, ha blogolni akarok.

Sok idom azonban nincs, igy csak egy gyors villaminterjut keszitek magammal.

-          Szoval, mit keresel Parizsban?

-          Penzt.

-          Mivel?

-          Mivel a cegem idekuldott, hogy legyek okos es ugyes, es dolgozzak, ahogy a csillag megy az egen.

-          Mit dolgoztal?

-          Amit szoktam. Mindenki tudja, aki ismer.

-          Melyik cegnek?

-          OECD.

-          Az mi?

-          En se tudtam elotte, pedig egy nagy statisztikai ceg. Mintha a KSH-t kiterjesztenenk az egesz vilagra. Parizsban van a kozpont.

-          Es te statiszta vagy ott?

-          Mindig ezek a gyenge viccek...

-          De most komolyan, mit csinalsz?

-          Van ezeknek egy web-alkalmazasuk, annak a tovabbi csiszolgatasaban veszek reszt.

-          Tetszik?

-          Jobban, mint gondoltam. Az elejen arrol volt szo, hogy elegge alja melot fogok vegezni, de ugy nez ki, rajottek, hogy tobbre vagyok rendeltetve. Raadasul amirol elotte azt gondoltam, hogy alja, az sem annyira alja.

-          Es jol tudsz franciaul?

-          Nem kell tudnom franciaul. Rejtovel elve, negy nemzetiseg kepviseloi ultek a szobaban, ahol en dolgoztam. Azt persze el kell ismernem, hogy egyikuk sem volt dijbirkozo vagy hussalata. Ha pedig kitekintunk a szobabol, volt itt koreai, angol, nemet, ausztral, torok, japan, izraeli, magyar es persze francia is. Az angolt hasznaltuk kozos nyelvkent.

-          Es mi lett a Microsofttal es a Binggel?

-          Decemberrel vege lett. Mostantol megbizhato indiai kezekbe kerult. Aki dolgozott mar indiaiakkal, tudja, mit jelent ez. A tobbiek orulhetnek.

-          Akkor foleg ideje lenne mar lecserelni a blog fejlecet, esetleg atnevezni, nem?

-          De. Csak nem nagyon foglalkozom vele, igy, hogy masfel evente irok ra. Akinek pedig van egy csopp esze, mar rajott, hogy a blog nem Londonrol szol, hanem a ceges kikuldeteses elmenyeimrol.

-          Meddig tart a parizsi kintlet?

-          Mar csak percek kerdese... Most megyek haza, de azzal fenyegetett a nemet nagyfonok, hogy idonkent azert jo lenne, ha visszamennek Parizsba 1-1 hetre. Egyebkent 3 hetig tartott.

-          Milyen volt a szallas?

-          Zokkenomentes… de ha mar szallasrol van szo, legyen itt vege az interjunak, mert hamarosan be kell szallnom a repulobe, hogy az is felszallhasson. A tovabbi kerdesekre majd szemelyesen…

A bejegyzés trackback címe:

https://sublondon.blog.hu/api/trackback/id/tr395055215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása