Szubjektív London Blog

Féléves londoni kiküldetésem részletei, hányattatásaim, és más szubjektív infók - Vakulya Norbert tollából.

Friss topikok

  • WadEdit: Hihetetlen, de 24 ev utan meglett az eddit elveszettnek hitt "A Ninja Kuldetese". Ugyanazon a Plus... (2014.02.06. 02:31) Lenyomatom a virtuális világban
  • akocsis: Most irigykedek... Te mákos!!!! Bezzeg én Angliában ragadtam... pedig kisebb távolságot kellett vo... (2010.12.18. 14:36) Home, sweet home
  • akocsis: Jah, én is ezt akartam kérdezni. Ha ilyen tempóval haladsz, péntek lesz mire odaérsz. A sok okossá... (2010.12.17. 13:48) Miert eppen Seattle?
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:22) New York - A varos, ahol nem alszok
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:20) Ha Mohamed nem megy a hegyhez...

Linkblog

Gorilla marketing

Akinek tetszik a blog, kockáztassa meg Horvátország Nagy Útikönyvének a beszerzését - jórészt ugyanis ugyanannak az embernek a lelkén szárad, mint aki a blogot írja.


És bár valós helyszínektől messze játszódik, és én se szerepelek benne, a humor-faktor elég erős az eddigi legjobb regényemben is.


Ha valakinek az iménti két példából nem lenne világos: nem csak blogot és programkódot írok. A legutóbbi novellám ebben a kötetben jelent meg:


További ajánlott irodalom egy másik weboldalamon...

Béla reklám

Mindettől teljesen függetlenül Béla megkért, hogy tegyem ki ide ezt a két linket:
Online Póker
Poker
Hát parancsolj, Béla, kérlek alássan.

Bing!

2009.05.29. 12:50 | winney | 1 komment

El kell fogadni, hogy a világ és az igények változnak, és ennek tudatában kell készítenünk a rendszereinket - ez az agilis szoftverfejlesztés egyik alappillére.

Amiről ez eszembe jutott, az az, hogy a keresőnk neve is megváltozott: nem Kumo immár, hanem Bing (csakis a Chandler Bing-rajongók kedvéért). Sokféle változást hagyott már keserű szájízt maga után, de ez nem, mert Bing-feliratú cukormázzal borított muffinokkal és pezsgővel értesültünk a Bing megszületéséről. Talán még pólót is kapunk (ami nem is lenne baj, mert a mosógép nemhogy nem szedi ki a koszt rendesen a ruháimból, de új foltokkal is gazdagítja és ki is nyújtja őket).
 
Hogy miért változott meg az utolsó pillanatban a márkanév, arra csak egy ötletem van: hogy mindenki erről írjon, még egyszer. Én is.
 
Hát akkor: Bing!

 

Némi ide vonatkozó lap- és linkszemle (kicsit szedett-vedett, mert csak úgy bemásolgattam a lelkes MS-dolgozók leveleiből):

http://index.hu/tech/net/2009/05/27/szazmillios_reklamkampannyal_indul_a_microsoft_keresoje/
"Már csak napok vannak hátra a Microsoft Google-gyilkosnak kikiáltott keresője, a Bing premierjéig (ha nem tűnne ismerősnek a név, az azért van, mert éppen most nevezték át a Kumo munkacímről)."

"Bing makes Google look complacent, and that's not good for Google. For the moment, Bing's on top in this game. Try this search engine. I do not think you will regret it. " – Rafe
 
CARLSBAD, CALIF. - Microsoft's new search engine Bing was unveiled Thursday and can already boast about a rousing endorsement from an unexpected source: Apple co-founder Steve Wozniak. "That was the most astounding software demo I've ever seen," Wozniak tells Tech Ticker after seeing Microsoft CEO Steve Ballmer unveiled Bing at the All Things Digital Conference here.
 
Microsoft's Bing Is Good Search, by Any Name

 

Realtime response to the Bing announcement: http://search.twitter.com/search?q=bing 

 

Coverage of the Conference: http://d7.allthingsd.com/?refresh=10
 
 
Now Live:
·         http://discoverbing.com/
 

 

 

Az angol bétáról (ezen dolgozunk):

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sublondon.blog.hu/api/trackback/id/tr91150791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pókercsaló · http://pokercsalo.blog.hu 2009.06.01. 19:16:00

Most néztem, már megy a bing.com Egyelőre jó szar találati listát állít össze. Ez most vagy még a live search vagy még kurva sokat kell rajta dolgozni...
süti beállítások módosítása