Szubjektív London Blog

Féléves londoni kiküldetésem részletei, hányattatásaim, és más szubjektív infók - Vakulya Norbert tollából.

Friss topikok

  • WadEdit: Hihetetlen, de 24 ev utan meglett az eddit elveszettnek hitt "A Ninja Kuldetese". Ugyanazon a Plus... (2014.02.06. 02:31) Lenyomatom a virtuális világban
  • akocsis: Most irigykedek... Te mákos!!!! Bezzeg én Angliában ragadtam... pedig kisebb távolságot kellett vo... (2010.12.18. 14:36) Home, sweet home
  • akocsis: Jah, én is ezt akartam kérdezni. Ha ilyen tempóval haladsz, péntek lesz mire odaérsz. A sok okossá... (2010.12.17. 13:48) Miert eppen Seattle?
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:22) New York - A varos, ahol nem alszok
  • LacaLacaLaca: Nálunk nagyon szép buszmegállók meg aluljárók vannak, ahol lehet szundikázni... :) Remélem nem ez ... (2010.12.12. 23:20) Ha Mohamed nem megy a hegyhez...

Linkblog

Gorilla marketing

Akinek tetszik a blog, kockáztassa meg Horvátország Nagy Útikönyvének a beszerzését - jórészt ugyanis ugyanannak az embernek a lelkén szárad, mint aki a blogot írja.


És bár valós helyszínektől messze játszódik, és én se szerepelek benne, a humor-faktor elég erős az eddigi legjobb regényemben is.


Ha valakinek az iménti két példából nem lenne világos: nem csak blogot és programkódot írok. A legutóbbi novellám ebben a kötetben jelent meg:


További ajánlott irodalom egy másik weboldalamon...

Béla reklám

Mindettől teljesen függetlenül Béla megkért, hogy tegyem ki ide ezt a két linket:
Online Póker
Poker
Hát parancsolj, Béla, kérlek alássan.

Maradok még egy kicsit...

2009.09.05. 22:33 | winney | 6 komment

Egyre hamarabb sötétedik, hideg szél fúj és ritkábban süt a nap... és Londonban mindent láttam már, amit tudtommal érdemes. Ideje lenne dobbantani.

Öt hónapja nem voltam otthon, és kezdek már hazavágyódni - bár olvasva a mai buzi-ellentüntetés dolgait, elmúlóban van ez a vágyódás. A sok ostoba ork, aki azt se tudja, épp miért esik neki a rendőröknek, csak balhé legyen, meg nemzeti érzület, nem hiányzik.

De egy csomó minden más igen. 

El kellene intéznem ezt-azt, találkozni ezzel-azzal, jó lenne kicsit tágasabb élettérben lakni, olyanban, amilyet annak idején kitaláltam magamnak... szóval jó lenne hazamenni.

Csakhogy elkövettük azt a hibát, hogy jól dolgoztunk. Kellünk még a Microsoftnak. És egyelőre itt.

Nem akarom elkiabálni (vagy igen, hátha nem teljesül?), de úgy néz ki, év végéig Londonban maradok. Sokan mondjuk nem hiányolnak otthon - legalábbis nem jelzik -, de talán van némi hírértéke a dolognak.

Mivel azonban nemigen voltam még idén szabadságon, jó eséllyel hazalátogatok pár hétre valamikor... majd még kitalálom, mikor. Akit érdekel, szóljon, aztán majd egyeztetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sublondon.blog.hu/api/trackback/id/tr261362744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akocsis · http://akocsis.blog.hu 2009.09.07. 11:51:43

Szívesen találkoznék veled újra, ha hazajössz (keretbe foglalva az utazást, előtte is találkoztunk), sőt ha nagyon unatkozol programot is szervezek - abban jó vagyok...

surinyaz 2009.09.08. 09:00:20

csak gyere, aztán szervezünk egy-két bulit. Most éppen van két új szerzemény. cseh-németh lányok az ismerőseim között.

akocsis · http://akocsis.blog.hu 2009.09.10. 15:05:11

Egyébként meg ne aggódj, az MS és a kenyéradó gazdád ugyanolyan hirtelen meg tudja gondolni magát a hazaútról, mint az ottmaradásról.
Szóval lehet most azt mondják maradj, aztán reggel felhív a főnököd hogy miért nem vagy Budapeseten az irodában.

Dester 2009.09.14. 12:50:37

Ha hazajössz, szólj nekem is feltétlen. :)
süti beállítások módosítása